Köp 2 par - få 20% på hela köpetGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Outlet

Alltid minst 50% rabatt. Fynda på vår outlet! Här hittar du ett stort sortiment skor som alltid är nedsatta med minst 50% av det ordinarie priset. Välj bland massor av skor från våra olika varumärken. Prisavvikelse kan förekomma mellan online och fysisk butik.

...

Shoppa på vår sko-outlet

Vår sko-outlet är vårt koncept för riktigt bra priser på riktigt bra skor. Här hittar du ett stort sortiment skor som alltid är nedsatta med minst 50% av det ordinarie priset. Det innebär att du alltid kan fynda skor från alla våra koncept oavsett om du bara älskar skor och vill kunna fylla skogarderoben med mode- och funktionsskor till superbra priser eller behöver ladda med skor till hela familjen inför en ny säsong. Här på vår sko-outlet hittar du både märkesskor och våra egna varumärken där vi erbjuder snygga och sköna modeller i hög kvalitet från PACE, LINEAR & Attitude med flera, skor som vi designat i vår egen Studio Sweden i Varberg och är lite extra stolta över.

Gör dina klipp på vår sko-outlet

Vårt mål är att du som skoälskare alltid ska kunna hitta något som lockar på vår outlet. Du som har en generös skobudget ska kunna hitta nysläppta favoriter hos DinSko för att sedan komplettera och hitta pärlor som du kanske missat på vår OUTLET. Tycker du istället att skor ska vara sköna nog att trivas i varje dag och göra jobbet oavsett årstid, men är inte sugen på att betala mer än nödvändigt? Då är vår sko-outlet ett perfekt alternativ att hålla skogarderoben uppdaterad. Här har du alltid råd att klicka hem sommarens tygskor och sandaler eller säkra en torrskodd och varm vintersäsong med kort varsel! Stabila kängor, coola boots, barnens gummistövlar och fritidsskor, sportiga sneakers, somriga sandaletter, pimpade pumps, balla ballerinor och läckra loafers – du tjänar alltid på att besöka vår outlet när du är på fyndhumör!

Sko-outlet alltid minst 50% rabatt på dam-, barn- och herrskor

Precis som på våra ordinarie koncept hittar du såväl damskor som barnskor och herrskor på Outlet. Och med alltid minst 50% rabatt på skorna kan du vara säker på att komma härifrån med en skön känsla av att ha shoppat snygga skor och samtidigt ha gjort ett riktigt klipp! En bättre win-win-situation har vi skofantaster svårt att tänka oss, eller hur?

Så, är du redo att upptäcka en värld av skor till riktigt bra priser? Välkommen till vår sko-outlet! Klicka hem dina nya skor direkt från siten och luta dig tillbaka. Dina fyndiga favoriter är snart hos dig. Ha en riktigt härlig shoppingstund, vi ses snart igen!

...
60 dagars öppet köp
2-4 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments