Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Babyskor för de minsta

Här hittar DinSko:s samlade sortiment av skor för små barn och du kan vara trygg med att de håller bra kvalitet och är prisvärda, oavsett vilken modell det gäller. Upptäck till exempel våra många varmfodrade kängor som håller små fötter varma även under kalla vinterdagar, vattentäta och varmfodrade stövlar som funkar lika bra i höstrusket som i pulkabacken, lekvänliga sneakers med skön passform för turen till lekplatsen eller supersöta sandaler för somriga äventyr.

...

Always nice price

Shoppa babyskor

Att få se ett barn ta sina första steg är något riktigt omvälvande för den som har turen att uppleva det. Och när barnet lärt sig gå är ett par bra babyskor det bästa man kan bidra med. De första stapplande stegen är svåra nog som de är, så ta dig lite tid inför köpet av nya babyskor så att du hittar ett par som stöttar rätt och har de egenskaper som du och ditt barn behöver. Vilket material bör du satsa på? Hur hård ska sulan vara? Är det viktigt att skaftet är högt för extra stabilitet? Det här är några exempel på vad som kan vara bra att tänka på när ett-åringen (eller däromkring) ska få sina första barnskor att upptäcka världen i.

Babyskor med smidig stängning

I vårt sortiment hittar du babyskor av alla möjliga slag, allt för att du ska kunna hitta rätt sko för rätt tillfälle och årstid. Gemensamt för alla våra babyskor är att de ska vara smidiga att ta på och av – både för barnets egen skull och för den som hjälper till när de är för små för att klara det på egen hand. Därför hittar du smarta stängningar i form av lättknäppta kardborreband, elastiska snören och smidig resår bland skorna för de minsta. En stadig sula som gärna också får vara greppsäker är också något du hittar gott om exempel på bland våra babyskor, eftersom en liten fot som inte är van att gå och stå under längre stunder gärna viker sig och snubblar till. Att då få lite extra stöd i form av en bra yttersula och kanske ett lite högre skaft kan vara sånt som ger barnet en skjuts i rätt riktning och uppmuntrar det att gå de där extra stegen.

Babyskor i olika färger och stilar

Hos DinSko kan du hitta mängder av olika babyskor i olika färger och stilar. Du hittar de man skulle definiera som den mest klassiska färgen med vita babyskor, men även andra färger. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av babyskor och utseenden, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par babyskor som passar din baby.

Lära-gå-skor för alla behov

Vi hoppas att vi får den stora äran att förse ett barn i din närhet med hans eller hennes allra första lära-gå-skor. Och när de första babyskorna är avverkade och barnet är redo för nästa steg är ni välkomna tillbaka – här finns massor av snygga och bra skor för barn i alla åldrar. Kika runt på vår sajt, läs på om skorna och välj ett par som känns rätt för just er. Du klickar smidigt hem de nya babyskorna online eller besöker oss i butik så hjälper vi dig där. Lycka till!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments