Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vårt ansvar

Vårt sätt att leva och konsumera idag förbrukar mycket av jordens resurser och lämnar stora avtryck på vår planet. Som företag har NilsonGroup ett ansvar för hur vi påverkar och samverkar med vår omgivning och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vårt hållbarhetsarbete och minska vårt avtryck.

För NilsonGroup innebär arbetet mot en hållbar utveckling att inom områdena socialt ansvar, etik och miljö, utveckla processer och samarbeten som kan bidra till långsiktiga förbättringar för inte bara våra intressenter utan också hela vår omvärld. Vårt hållbarhetsarbete är en viktig del av vår dagliga verksamhet och vi vill att våra kunder, samarbetspartners och medarbetare ska känna sig trygga med att de produkter vi säljer är säkra att använda, har tillverkats under goda arbetsförutsättningar och transporterats med så låg klimatpåverkan som möjligt.

Att ta ansvar i produktion innebär för oss att säkerställa att våra produkter tillverkas under säkra och rättvisa arbetsförhållanden hos alla våra leverantörer. Det inbegriper stora och svåra frågor som i många fall kan kopplas till grundläggande mänskliga rättigheter. Respekt för mänskliga rättigheter är avgörande för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet på ett hållbart sätt. Vårt förhållningssätt grundar sig på FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter som säger att medan det är staters skyldighet att försvara mänskliga rättigheter så är det företagens ansvar att respektera dessa rättigheter.

Vi är medvetna om att vår verksamhet riskerar att ha en negativ påverkan på mänskliga rättigheter och vårt arbete som rör dessa frågor är och har alltid varit viktigt för oss. Därför har vi förtydligat vårt förhållningssätt genom en policy för mänskliga rättigheter som gäller för hela vår koncern.

Läs vår policy för mänskliga rättigheter här.

Policy Human Rights.

Vi jobbar för att integrera vårt hållbarhetsarbete i hela vår värdekedja. Värdekedjan är kärnan i vår verksamhet och behandlar alla moment en sko behöver genomgå, från att ha varit en kreativ idé i produktutvecklingsfasen tills dess att skon säljs och används av våra kunder.

60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments