Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Miljö

Vår ambition är att miljöfrågor ska hanteras i alla led i värdekedjan och vi jobbar kontinuerligt med att minska både vår direkta och vår indirekta miljöpåverkan. Genom att tidigt i processen ställa krav, både internt och gentemot våra leverantörer, kan vi bland annat effektivisera vår resurshantering samt minska våra utsläpp och i förlängningen vårt klimatavtryck.

Kemikalier

Överallt i vår vardag finns kemikalier av olika slag och de flesta ämnen vi kommer i kontakt med i vardagen är inte skadliga för vår hälsa. Även skor innehåller kemikalier och på NilsonGroup har vi tillsammans med våra leverantörer ett ansvar att se till att våra produkter inte innehåller några ohälsosamma, miljöskadliga eller förbjudna ämnen. Vi nöjer oss inte med att kontrollera den färdiga skon utan har valt att gå längre tillbaka i värdekedjan och se till att dessa ämnen inte heller förekommer i tillverkningsprocessen. Detta ser vi som ett viktigt led i att skapa säkra och hälsosamma arbetsförhållanden ute hos våra leverantörer och motverka negativa miljöeffekter på grundvatten och åkermark runt våra produktionsenheter.

60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments