Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Ballerinaskor för barn

Vår och sommar, då är ett par prima ballerinor det självklara valet! Nätta lågskor som dessutom är enkla att gå i. Här hos DinSko kan barnen välja bland många sorters ballerinaskor för barn, modeller prydda med rosetter, glitter, guld- och silverdetaljer. Rosa, vita, svarta eller kanske någon annan aktuell färg för säsongen.

...

Always nice price

Shoppa ballerinaskor till barn

Det fina med barnens ballerinor är att de kan användas till både vardagens lek och kalaset eller festen, det är de perfekta skorna att satsa på för både bekvämlighet, smidighet och avslappnat finklätt. Eftersom ballerinaskor är platta med en följsam sula och ingen, eller väldigt låg och bekväm, klack kan alla barn bära ballerinor till kalaset eller söndagsmiddagen utan att behöva gå obekvämt. Det viktigaste för barn är ju trots allt att skorna ska vara bekväma och lekvänliga, även när man vill klä upp sig lite. Ballerinaskor är därför det perfekta valet eftersom de både är fina och går att hoppa, dansa och till och med klättra i.


Historien om ballerinaskon

Hur kommer det sig då att just ballerinan har fått ett sånt extremt stort genomslag bland tjejer och kvinnor världen över? Det började med en liten kille och fortsatte med två filmstjärnor. Här är lite kul kuriosa om denna älskade, enkla tygsko. Det var i Italien på 1950-talet som en känd skodesigner skapade det första paret ballerinaskor, och det var just till ett barn de gjordes. Nämligen hans son, som dansade balett och behövde ett par ändamålsenliga skor att dansa i. Sonen älskade dem och det var det fler som gjorde! Snart hade inte bara sonens balettgrupp beställt ballerinaskor, utan även deras mammor och släktingar. När dåtidens största kvinnliga filmstjärnor, Brigitte Bardot och Audrey Hepburn, fick upp ögonen för ballerinaskorna fullkomligt exploderade intresset. Genom deras filmer slog ballerinaskor igenom på bred front och från slutet av 1950-talet är de en självklarhet i skogarderober över hela världen! Så när du klickar hem barnens nya ballerinaskor från DinSko kan du tänka på att det är en sko för både prima ballerinor, filmstjärnor och prinsessor. Och en och annan ”prins”, som vi vet från historien om pojken som bar det första paret. Hitta barnens favoriter och shoppa online hos DinSko.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments