Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Höga sneakers för barn

Här hittar du hela vårt sortiment av höga sneakers för barn. Sneakers med lite högre skaft är inte bara snygga och sköna, de ger också extra stöttning och stabilitet. Till höst och vår finns de i vattentäta och till och med varmfodrade modeller. Ladda med höga barnsneakers för alla väder!

...

Always nice price

Höga barnsneakers

Sneakers går hem i alla lägen och finns i hur många varianter som helst. Här hittar du hela vårt sortiment av höga barnsneakers, det vill säga sneakers med lite högre skaft. Höga sneakers är inte bara snygga och sköna, de ger också extra stöttning och stabilitet och för höst och vår finns de i vattentäta och till och med varmfodrade modeller. De har helt enkelt allt vi lärt oss att älska med sneakers, bara med ytterligare en dimension. Även inom kategorin höga sneakers finns det såklart en mängd olika valmöjligheter. De kommer i olika färger, med snygga mönster, glittriga och med smarta funktioner som reflexdetaljer, waterproof och gosigt foder för kyliga dagar. Precis som alla sneakers för barn funkar höga sneakers perfekt för massor av ändamål. Till skolan och på rasterna, oavsett om det klättras i klätterställningar, spelas fotboll eller hoppas hage, är höga sneakers toppen med sina flexibla sulor och omslutande skaft. Även till kalaset kan ett par höga sneakers addera en tuff touch till en lite mer finklädd outfit.

Höga sneakers för kallt väder

När sommar övergår i höst och det börjar bli lite kallare och regnigare kan ett par barnsneakers med högt skaft göra all skillnad i världen. Här hittar du modeller med vattenavvisande membran, härligt fleecefoder och slitstarka detaljer som gör den till en perfekt övergångssko mellan sommarens tunnare skor och senhöstens och vinterns boots och stövlar. Här hittar du också lättare höga sneakers med tunt foder och sportig sula som passar lika bra på våren och sommaren som under tidig höst. Höga sneakers med varmfoder är perfekt för aktiva dagar när det börjar bli kallare väderförhållanden.

Höga sneakers med fina färger och smarta detaljer

För barn som gillar färgglada sneakers och fina detaljer finns det mycket att välja på från vårt märke Lejon, här hittar du höga sneakers för barn med allt ifrån färgade sulor till guldiga detaljer. Passar lika bra till skolan som till födelsedagskalaset! Många av våra modeller har dessutom reflexdetaljer som gör att barnen syns bättre under skumma eftermiddagar eller tidiga morgnar på väg till förskola och skola. DinSko erbjuder mängder av olika höga sneakers till barn i alla möjliga olika färger och stilar. Titta in vårt sortiment och hitta exempelvis vita höga barnsneakers. Förutom olika färger har vi även flera typer av höga barnsneakers med olika utseenden.

Låt barnen vara med!

Kort sagt, varje barngarderob mår bra av att innehålla minst ett par höga sneakers! Låt barnen välja färg och detaljer så kan du som förälder hålla koll på vilka material och funktioner som behövs för att hålla fötterna på gott humör. Win win! Vi hoppas att du hittar barnens höga sneakers här i vår e-handel eller i din närmaste DinSko-butik. Tack för att du shoppar hos DinSko!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments