Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Låga sneakers för barn

Bland våra låga barn-sneakers finns massor av härliga modeller från många varumärken, i färger och stilar för alla smaker. Våra egna märken erbjuder varje säsong ett stort utbud av nya sneakers för barn, designade i Varberg. Allt för att vi ska kunna finslipa detaljerna och möta era behov av snygga sköna sneakers i bra kvalitet och till bra priser.

...

Always nice price

Låga sneakers för barn

Shoppa nya låga barnsneakers hos oss här på dinsko.se eller i någon av våra många DinSko-butiker runt om i landet. Bland våra låga sneakers finns massor av härliga modeller från många varumärken och i färger och stilar för alla smaker. Våra egna varumärken erbjuder varje säsong ett stort utbud av nya sneakers för barn. Designade av oss allt för att vi ska kunna finslipa detaljerna och möta era behov av snygga sköna sneakers i bra kvalitet och till bra priser. Här vill vi tipsa om våra barnsneakers från LINEAR och DinSko bland andra. Låga sneakers med coola färgsplashar, fina detaljer, supersköna sulor, vattentäta sneakers och allt du (och barnet som ska bära sneakern) kan önska.


Här hittar du barnens nya sneakers

I vårt utbud hittar du sneakers i olika märken, material och funktioner, bland annat anpassade funktioner för exempelvis tuffa väderförhållanden eller utmanande aktiviteter. För barn i förskole- och skolåldern vars fötter växer fort och storlekarna avlöser varandra mellan säsongerna är det ofta klokt att välja sneakers som kan slitas och användas varje dag. Särskilt om vi pratar sneakers som barnen mest använder till och från skolan och under normal ”rastlek”.


Kom ihåg att mäta ditt barns fötter

Oavsett vilka sneakers ni väljer är det en bra start att noggrant mäta barnens fötter och hitta rätt storlek och passform. Skor som sitter illa är inget kul, särskilt inte för barn med spring i fötterna. Sen är det bara att kolla runt och se vilka barnsneakers som passar just era behov bäst. Shoppa smidigt och säkert online eller i någon av våra butiker för personlig service och mäthjälp eller ta vår storleksguide till hjälp. Tack för att du väljer DinSko!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments