Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterstövlar för barn

Det skandinaviska vintervädret är omväxlande. Vilka vinterstövlar till barnen behöver du för vintervädret där du bor? Utanför dörren kan det vara alltifrån blåst och regn och mildväder med slask till en klar och krispigt kall vinterdag eller full snöstorm. Därför hittar du hos oss på DinSko ett stort sortiment av vinterstövlar för barn så att de alltid är redo för dagens äventyr.

...

Always nice price

Vinterstövlar för barn

Om vi börjar med att kolla efter smarta val för milt och blött väder finns det några varianter vi tycker passar extra bra. En varmfodrad allvädersstövel är ett alternativ som passar de lite yngre barnen som gärna leker och ”slabbar” i alla väder. I den här stöveln får de både gummistövelns garanterat vattentäta skydd mot väta och slask och samtidigt ett gosigt varmfoder som håller fötterna varma. Med en grov räfflad sula blir greppet också säkrare i slasket och snömodden. De flesta av våra varmfodrade allvädersstövlar har också reflexdetaljer som ökar synligheten under de mörkare månaderna.


Vinterväder med minusgrader? Då är vinterstövlar för barn en självklarhet

När det är mer klassiskt vinterväder med snö och minusgrader kan det vara läge att kliva upp en nivå och satsa på en rejäl snörad stövel som klarar både kyla, snö och väta. Vi har gott om varmfodrade stövlar med både snörning och kardborrestängning som lätt regleras för bästa passform håller tätt i skaftet mot snö som annars lätt tar sig in och smälter i skon. Även här hittar du ett stort utbud modeller med grova, greppsäkra sulor och reflexdetaljer. Perfekt val för långa dagar i pulkabackar och vintriga utflykter i skogen.


Varma och coola vinterstövlar till lite större barn

För de lite större barnen som vill vara både varma om fötterna och är noga med vad de har på fötterna finns snygga halvhöga barnstövlar med tunnare varmfoder och coola detaljer. Perfekt val när de mest avancerade rastlekarna ersatts av lugnare häng som inte kräver fullt lika mycket funktionsdetaljer av barnens vinterstövlar.

Flera modeller av vinterstövlar till barn

I vårt utbud av vinterstövlar för barn hittar du våra egna populära märken, som exempelvis LINEAR och DinSko. Allt för att du lätt ska kunna hitta något som passar. Barn är olika, precis som vintervädret. Utgå från era behov och vilka aktiviteter som är populärast när snön faller tillsammans med temperaturen. Det viktigaste när det är dags att ladda barnens skohylla med vinterstövlar är att hålla fötterna på gott humör oavsett väder och aktivitet. Vi hoppas du hittar vinterstövlar till barnen som passar just er. Klicka runt och välj i lugn och ro, sedan är det bara att beställa här på sajten och välja hur du vill ha din leverans. Ha en fin vinter önskar vi på DinSko.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments