Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Herrsandaler

I vårt utbud av herrsandaler hittar du remsandaler och slip ins. För det är väl ingen riktig sommar utan ett par sköna herrsandaler? Att kunna släppa ut tårna och glida in i ett par sköna sandaler och gå ut i den ljumma luften är svårslagbar, inte konstigt att herrsandaler varit populära i tusentals år!

...

Always nice price

Shoppa sandaler till herr för varma dagar

Sandalen som har varit med sedan "tidens begynnelse" har och varit med om det mesta. Från romerska soldaters marscher och strider och antikens filosofiska giganter via bibelns berättelser till våra dagars…eh, flip-flops. Men bortsett från att Jesus inte gled omkring i foppatofflor så är det uppenbart att sandaler har hållit ställningarna genom alla tider. Och det är inte svårt att förstå varför. Ett par sköna herrsandaler är svårslagna när vädret och temperaturen tillåter – kanske ännu mer här på våra nordliga breddgrader, när tårna äntligen får luft efter många månader av vinter och kyla. Och i vårt sortiment av sandaler förr herr hittar du allt från enkla strandsandaler i ett stycke till funktionssandaler och trekkingsandaler som klarar strapatser på de flesta underlag.

Herrsandaler för varma månader

Vad du än föredrar att göra på sommaren bör varje mans garderob innehålla minst ett par sandaler för de varma månaderna. Föredrar du att softa på stranden eller på tomten under semestern? Då är ett par slip-in-tofflor i lätt material och flexibel sula det perfekta valet – smidiga att bara glida i och sparka av sig vid poolkanten eller hängmattan. Vill du höja komfortnivån ett par snäpp och även använda dina sandaler när du strosar omkring i hamnen eller på stan är ett par klassiska sandaler med korksula och anpassad fotbädd det självklara valet. Här hittar du LINEAR i massor av varianter och färger. Är du den aktiva sorten som tar varje tillfälle i akt att upptäcka nya vandringsstråk eller bara älskar att röra dig i naturen under sommaren? Kolla in våra robusta remsandaler i slitstarka material och med grövre sula som både ger bättre grepp och skön dämpning för dina fötter under utflykterna i sommar. Här har vi både hikingsandaler och vandringsandaler för herr som klarar av de flesta utmaningar. Rieker har utvecklat sina patenterade sandaler med fina korslagda band i skinn och följsamma sulor, sandaler som funkar lika bra för lätta promenader som på stan.

En ledig känsla = ett par sandaler

Sommaren är helt enkelt inte komplett utan ett par riktigt sköna sandaler som släpper in lite sol och ger en ledig känsla. Vår gissning är att sandalen hänger med ytterligare tusen år åtminstone. Varför ändra ett vinnande koncept? Shoppa dina nya sandaler för herr direkt här på sidan där vi samlat hela vårt utbud för en skönare sommar. Eller besök din DinSko butik och få professionella tips från vår kunniga personal. Ha en underbar sommar med dina nya sandaler!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments