Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
Nice Price! - Fynda skor till lägsta prisGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Höga sneakers för herr

Här hittar du snygga modeller av höga sneakers för män. En guldgruva att ösa ur för dig som älskar sneakers och vill komplettera skogarderoben med högskaftade sneakers. För att de är sjukt snygga och för att det är perfekt att kunna dra på sig ett par under höst och vår när du står i valet mellan vinterkängorna och sommarens lättare skomodeller.

...

Always nice price

Shoppa höga herrsneakers

Upptäck säsongens höga sneakers för herr hos DinSko. Just höga herrsneakers kan du få i massor av snygga utföranden. Från klassiska, sportiga modeller som helt enkelt är ett par låga sneakers med lite högre skaft. Men du hittar också höga sneakers i gränslandet mellan känga och sneaker, vilket innebär att alltifrån sulan till ovandelens material och design skiljer sig åt. Stilrena sneakerkängor och hypermoderna funktionssneakers samsas och kompletterar varandra här.

Höga sneakers, en slam dunk-succé

Höga sneakers är idag en självklar del av det sportiga modet över hela världen och syns på fötter på hippa kändisar och oss vanliga dödliga överallt. I takt med att sneakermodet etablerat sig och tagit över som go-to-stil för vardagen har sneakermodellerna också utvecklats, med chunky sneakers, olika material och funktioner. Så även höga sneakers, som du kan få i modeller som passar just din smak och stil. Allt började dock som en innovation inom basketen. Redan vid förra sekelskiftet, när basket var en ung sport, togs de första basketkängorna fram med högre skaft för att ge stöd och stabilitet i de snabba vändningarna på planen. Sedan har nya modeller utvecklats genom årtiondena och under de senaste decennierna har stora basketstjärnor i samarbete med de största sportmärkena tagit fram egna modeller som gjort braksuccé långt utanför basketplanen. Som så mycket annat har alltså även höga sneakers tagit steget från sportens värld till catwalken och ut på stan som en självklar del i gatubilden. Idag har alla skomärken med självaktning sina egna modeller av högskaftade sneakers och inget tyder på att trenden kommer att avta.

Höga herrsneakers i olika färger

Hos DinSko kan du hitta mängder av olika höga herrsneakers i olika färger. Här hittar du de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis vita höga sneakers samt svarta höga sneakers, men vi har även såklart andra färger i vårt sortiment. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av höga herrsneakers med olika utseenden. Titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par sneakers som passar just dig och din stil.

Vilka hi-top sneakers väljer du?

I vårt utbud av höga sneakers (eller hi-tops som de också kallas) hittar du mycket att välja bland. Vi är övertygade om att det finns ett par som passar just dig. Botanisera bland superkomfortabla modeller med snygga detaljer, stilrena och skateinspirerade varianter, bland mycket annat! Vad du än är ute efter så tror vi att du kommer hitta dina nya höga sneakers för herr på den här sidan. Shoppa säkert och tryggt online och se fram emot en härlig säsong med dina nya favoriter.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments