Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
Nice Price! - Fynda skor till lägsta prisGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Låga sneakers för herr

Här hittar du alla låga sneakers för herr, ett stort utbud som gör att du alltid kan ha fräscha, nya sneakers att bära oavsett vad som står på agendan. Oavsett vilken sneakertyp du söker; klassiska eller trendiga, så har du kommit helt rätt. Här kan du shoppa sneakers för varje årstid, tillfälle och personlighet.

...

Always nice price

Shoppa låga herrsneakers

Sneakers, sneakers, sneakers…finns det något vi aldrig kan få nog av så är det denna älskade, sköna, coola, sportiga och mångsidiga sko. Du kanske tillhör dem som ständigt går och fantiserar lite smått över kommande säsongs nyheter på sneakerfronten? Eller är du mer av en klassisk man som uppdaterar din sneakergarderob med pålitliga, cleana modeller som alltid är rätt? Här hittar du alla våra låga sneakers för herr med ett stort utbud från alla våra butikskoncept.

Nya sneakers med hemkänsla

Våra egna designers i Varberg tar inför varje säsong fram aktuella och sköna herrsneakers av hög kvalitet. Genom våra väl upparbetade kontakter och samarbetspartners kan de välja de finaste materialen och smartaste lösningarna för att du ska kunna shoppa sneakers som är prisvärda, uppdaterade och med största möjliga hänsyn till miljön. Kolla in våra aktuella modeller från LINEAR och PACE för att nämna några av våra egna stolta märken. Här hittar du låga sneakers i äkta skinn, med superskön komfort och vattentätt membran för att nämna några egenskaper vi vill lyfta fram.

Låga sneakers för alla säsonger

I vårt sortiment av herrsneakers hittar du självklart också utvalda modeller från de stora sportmärkena. Ta en titt på säsongens låga sneakers vi väljer ut och erbjuder nyheterna vi tycker lite extra mycket om och som vi är övertygade om att ni kommer att gilla! Och oss emellan: för oss som älskar sneakers finns det inga särskilda säsonger, vi bär gärna sneakers vår, sommar, höst och vinter. Utbudet av sneakers som är anpassade för de kallare och våtare månaderna växer också hela tiden, vilket betyder att du numera kan hitta både vattentäta och i vissa fall varmfodrade sneakers med lite grövre sula. Så drömmen om att kunna bära sneakers året runt är i princip redan uppfylld.

Om du kan fynda låga sneakers? Yes sir!

Är du ute efter att fylla på sneakergarderoben med nya låga sneakers till extra bra priser? Ja då har du kommit rätt, här du välja bland många prisvärda och snygga sneakers. Så klicka runt på sajten och kolla in allt vi har att erbjuda inom låga sneakers för herr. Du shoppar dina nya favoriter online, smidigt och säkert. Vill du ha personlig service? Välkommen in till någon av våra många butiker från norr till söder, så får du hjälp av våra kunniga och skoälskande personal! Tack för att du väljer DinSko.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments