Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Snörskor för herr

I vårt sortiment av snörskor för herr hittar du stilar och modeller som klarar alla utmaningar, varje dag och året runt. Och vad du än föredrar för stuk och om du brukar bära dressat eller avslappnat hittar du rätt snörsko för just dig.

...

Always nice price

Snörskor för herr

Oavsett trender, årstider och personlig smak är det inget snack om saken. För de allra flesta män byggs skogarderoben utifrån snörskor. Utöver det faktum att skon knyts för att stängas kan ju herr-snörskor innefatta i princip vilken typ av sko som helst. Från bekväma, sportiga snörskor för en aktiv vardag till eleganta derbyskor redo för fest. Och i de allra flesta garderober finns det såklart plats för båda sorterna eftersom ett liv innehåller både tisdagar och lördagar, november och juni! Ett par snygga snörskor med väl valda detaljer klarar dessutom av att hålla stilen på en rad olika tillställningar och för olika behov, mycket beror på hur du kombinerar dem med resten av din outfit.

Vilka snörskor ska du satsa på?

Så hur ska du tänka när det kommer till snörskor och dina behov? Ett smart tips är att utgå från vad du gör en genomsnittlig dag under en normal vecka. Är du i farten mellan olika platser och rör dig mycket på stan? Har du ett arbete där du står mycket och rör dig på hårda underlag? Pluggar du? Jobbar du på kontor med dresscode? Det finns många parametrar som styr dina behov av bra snörskor där skons funktion och din smak är de avgörande. Behöver du ett par snörskor som både ser bra ut och sitter bra en hel dag finns det mycket gött att välja bland. Ett par stilrena skinnskor med gummisula är en perfekt avvägning mellan propert och sportigt. Funkar lika bra till ett par chinos och skjorta som till dina favoritjeans och t-shirt. Denna modell hittar du även i mocka och textil och i mängder av läckra variationer när det gäller färg och detaljer. En något mer dressad snörsko med liten klack och fina suldetaljer hittar du bland annat från våra egna märken Iguassu och DinSko. Prisvärda alternativ för både kontoret och kvällens middag!

Snörskor i olika färger till herrar

Hos oss kan du hitta mängder av olika snörskor till herrar i olika färger. Bland annat hittar du bruna snörskor, men vi har såklart massor av andra färger i vårt sortiment. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av snörskor till herrar, så titta in hela vårt breda utbud för att hitta ett par snörskor som passar just dig.

Snörskor för herr som bygger din stil

Grunda din snörskogarderob med ett par klassiska modeller i nedtonade färger och komplettera efter behov och personlig stil med ett par snörskor som avspeglar din smak. Svårare än så är det inte att ha en trygg grund att bygga på när det kommer till snörskor för herr. Härifrån kan du matcha med byxor och skjorta eller tröja efter sammanhang och du kommer alltid att vara rätt klädd. Vi hoppas att du hittar dina nya snörskor hos oss på DinSko. Välkommen att shoppa online eller besök oss i butik!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments