Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Herrtofflor

Välkommen till kategorin tofflor för herr. Vi har herrtofflor som gör din dag lite bekvämare och härligare oavsett om du behöver dem till jobbet eller hemma. Numera finns det ett stort antal både sköna och trendiga modeller som är lika snygga som bekväma att bära inne som ute. Shoppa dina nya tofflor bekvämt och säkert på DinSko.

...

Always nice price

Shoppa tofflor för herr

Ett par sköna herrtofflor kan förändra livet. Låter det lite väl storslaget? Well, tänk såhär: du tillbringar en stor del av dina dagar stående och gående (om man jobbar på kontor så är det ju bra att resa sig från snurrstolen, hissa upp skrivbordet och stå, åtminstone delar av dagen). Då kan faktiskt ett par fotriktiga anatomiskt utformade tofflor göra all skillnad i världen för dig, dina fötter och övriga kroppen. Släntrar du runt i ett par platta skor utan dämpning hela dagarna är det stor risk att både fötterna och ryggen tar stryk till slut, och det är ju inget kul. Därför – ett par välvalda tofflor k a n verkligen förändra livet. Så vad ska du välja för tofflor? Om du jobbar inom vård, skola eller omsorg är ett par klassiska slip in-tofflor på korksula med gummidämpning ett bra val. Innersulan är utformad efter foten och ger bra stöd medan yttersulans gummering ger avlastning och stötdämpning på hårda golv under långa arbetspass. Till kontoret är korksulade tofflor också en favorit, även om det relativt sett mindre antalet steg per dag ger lite större variationsmöjligheter i valet av tofflor. Här kan du välja ett par retrocoola farfarstofflor i skinn eller, under vinterhalvåret, varför inte ett par riktigt sköna, fodrade tofflor som håller fötterna varma på kyliga kontorsgolv.

Glid i ett par välkommande herrtofflor

Jobbar du ute om dagarna eller i ett sammanhang där tofflor inte är ett alternativ? Då kan det vara en superskön kontrast att kränga av sig arbetskängorna, eller för den delen tjänstemannaskorna, och glida i ett par välkomnande tofflor som väntar innanför dörren. Välj ett par öppna tofflor som luftar tårna under sommaren och ett par stickade eller fodrade tofflor när temperaturen är svalare och du vill värma fötterna i soffan eller på köksgolvet.

Tofflor för herr gör din dag lite bekvämare och härligare

Vi har tofflor för herr som gör din dag lite bekvämare och härligare oavsett om du behöver dem till jobbet eller hemma. Numera finns det ett stort antal både sköna och trendiga modeller som är lika snygga som bekväma att bära. Våra egna favoriter från LINEAR är några exempel på vårt uppdaterade sortiment av tofflor för män i alla åldrar. Vilka tofflor väljer du i år? Klicka runt och hitta dina favoriter. Du ångrar aldrig att du investerar i ett skönt par tofflor – de kommer att kännas lika nödvändiga som morgonkaffet eller nya avsnittet av favoritserien efter några dagar! Du shoppar dina nya tofflor från DinSko online, bekvämt och säkert. Ha det så härligt med ditt nya köp!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments