Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterkängor för herr

Vi har samlat alla våra vinterkängor för herr på den här sidan för att du som vill uppdatera vintergarderoben med nya favoriter ska kunna få bekväm överblick och även bli inspirerad inför ditt köp. Så nu är det bara att välja och vraka. Vi är säkra på att du kommer att hitta dina nya följeslagare som tar dig igenom vår skandinaviska vinter torrskodd, varm och snygg om fötterna.

...

Always nice price

Shoppa vinterkängor till herr

Med ett par välvalda vinterkängor för herr tar du inte bara höjd för snö, kyla och skandinaviskt vinterväder. Du lyfter också hela din outfit. Matcha med en snygg rock, täckjacka eller en avslappnad lager-på-lager-look och gå igenom de kalla och mörka månaderna med högt huvud och bibehållen stil. Här har vi samlat alla vinterkängor för herr för att du skall få en bekväm överblick, bli inspirerad och enkelt kunna göra ditt köp inför att uppdatera din vintergarderob med nya favoriter.

Skapa looken med varmfodrade kängor

Och vi vet ju inte hur det är för dig, men vi vill påstå att det är något visst att shoppa skor och kläder inför hösten och vintern. Känslan av nystart och lusten att unna sig en uppdatering av garderoben (eller kanske rentav att våga sig på en ny look för säsongen?) tenderar att vara extra stark inför vinterhalvåret. Och det finns väl få andra skomodeller som kan varieras och matchas på så många vis som just kängor i allmänhet och lite grövre vinterkängor i synnerhet. Skafthöjd, sula, snörning och material är bara några av de egenskaper som avgör stilen och looken. Vad du väljer att bära till dina vinterkängor adderar ytterligare massor av möjligheter! Vissa väljer att köra en uppstyrt nonchalant stil med oknutna höga kängor, snygga raggsockor och ett par lösa jeans eller manchesterbyxor som vilar ledigt mot skaftet. Bland våra egna märken hittar du uppdaterade modeller från LINEAR och PACE där både form och funktion är framtagna för en snyggare vardag och en bekvämare vinter för dig och dina fötter.

Vinterkängor i olika färger till herrar

Vi erbjuder mängder av olika vinterkängor i alla möjliga olika färger. Hos oss hittar du olika färger som exempelvis svarta vinterkängor och bruna vinterkängor till herrar, men du kan även hitta andra färger i vårt sortiment.

Hitta dina vinterkängor för herr 

Hos DinSko hittar du som modeintresserad man (eller för den delen du som inte bryr dig så mycket, bara du känner dig bekväm och skorna gör jobbet) snygga vinterkängor av hög kvalitet längs hela skalan. Tidlösa modeller i skinn eller mocka med få men välvalda detaljer. Säsongens trendiga kängor där detaljer, färger och siluett visar att du är med i matchen. Eller rejäla vinterkängor med generöst varmfoder, slitstarka sömmar och en grov, greppsäker sula för riktigt tuffa vintrar. Ställ dig själv två grundläggande frågor inför ditt köp: Hur ser din övriga vintergarderob ut, som dina nya kängor ska trivas ihop med under kommande månader och vintrar? Och hur väl måste de skydda mot kyla, slask, is och snö? Självklart klarar våra vinterkängor både stilkraven och vinterns utmaningar generellt, men beroende på hur väl du väljer dina övriga vinterkläder och vilka krav du har på funktionerna – delvis beroende på var du bor – kan det ändå vara värt att väga dina olika behov så att du både sätter stilen och klarar vintervädret. Du klickar smidigt hem dina vinterkängor från DinSko online.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments