Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Babyskor

Finns det något härligare än babyskor? De första stegen, trevande upptäcktsfärder och viljan att komma på fötter igen och igen. Våra babyskor hjälper barnet att få de bästa förutsättningarna inför den nya värld som öppnar sig när de kan ta sig fram själva. Bra passform, lätta att ta på, bekväma att bära och såklart fina att se på. Upptäck och shoppa babyskor för alla små fötter!

...

Always nice price

Shoppa babyskor för de minsta

Eftersom barn i början av sin upprätta karriär gärna kryper och skrapar tårna i marken mellan stegen hittar du ett stort utbud av babyskor med förstärkt tåhätta i vårt utbud. Allt för att barnet ska kunna utforska omgivningarna så fritt som möjligt och du som förälder ska slippa slita ditt hår när skotårna skrapar i asfalten eller gruset. I vårt babysortiment har vi också laddat upp med gott om lätta kängor och sneakers med högt skaft som ger bra stöd och stabilitet när ovana fötter ska ut på äventyr. Är det något små barn alltid bör ha minst ett par av är det såklart gummistövlar. Denna guds gåva till småbarnsföräldrar (och barnen själva, såklart) funkar egentligen året runt när det regnar eller lekplatsen är geggig. Alla som har varit ute och lekt i regnigt och blött väder vet att det är något magnetiskt med vattenpölar som gör att barn upp till ca 4 år omöjligt kan motstå att plaska loss i dem. Då hjälper det inte att påpeka att jympadojjorna eller sandalerna inte är särskilt lämpade för ändamålet… bättre då att låta barnen plaska loss med ett par vattentäta gummistövlar med tillräckligt högt skaft för att vara på den säkra sidan.

Brett utbud av babyskor

För vinterleken är förstås prio ett att hålla fötterna varma. Inget blir kul om man fryser om fötterna, särskilt inte för små barn. Hos oss hittar du stövlar och kängor som klarar både minusgrader och snö med bravur och samtidigt är smidiga nog för att främja lek och bus. Och när sommarens sol värmer och det vankas (solskyddad) lek är ett par luftiga sneakers eller sandaler perfekta val. De både skyddar fötterna och ger en skön svalka när det är varmt.

Vi har samlat hela vårt utbud av babyskor på den här sidan så att du smidigt kan scrolla fram dina favoriter. Vi hoppas du hittar vad du söker och de nya skorna får vara med om mycket spännande! Shoppa babyskor online eller besök någon av våra många butiker för tips och råd.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments