Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Ballerinaskor

Ballerinaskor, eller ballerinas, är en mångsidig skomodell som funkar lika bra för liten som för stor, för en dag på stan eller den dressade kontorslooken som till kvällens middag eller kalas. Med ett par (eller fler) noggrant utvalda ballerinaskor är man redo att med små medel fixa till en outfit som kvalar in i de flesta sammanhang.

...

Always nice price

Shoppa ballerinaskor - en klassiker som håller

Med sin enkla och tidlösa design är ballerinas en självklar bassko i garderoben som trots sin karakteristik och minsta gemensamma nämnare kan varieras i det oändliga. Både när det gäller hur du matchar dem och i detaljerna och materialet som skiljer en ballerinasko från en annan. Det finns modeller som är väldigt stilrena i fint och följsamt skinn, det finns ballerinaskor med snygga spännen eller detaljer på tån och det finns sportiga ballerinas med helgjuten gummisula för en modern touch.

Vad är hemligheten med ballerinaskor?

Varför är då ballerinaskor så älskade? Hur kommer det sig att nya generationer kvinnor ständigt återupptäcker denna klassiska sko? Ett svar kan vara dess långa historia som tyder på att den fyller ett behov över tid. Ursprunget till dagens ballerinasko finns så långt tillbaka som på 1500-talet, i bemärkelsen klacklös sko med omslutande ovandel. Via den utpräglade balletskon har den sedan fortsatt att utvecklas och idag finns som bekant ballerinas i alla möjliga varianter. Gemensamt är att den saknar eller har en mycket tunn klack och att den är nätt och behändig på foten. En annan självklar orsak till populariteten är att den är ett betydligt mer bekvämt alternativ till höga klackar och ändå utstrålar dressad stil, en sko du kan bära hela dagen och/eller kvällen med bibehållen komfort.

Ballerinaskor för damer, kvinnor och tjejer!

Hos oss på DinSko hittar du ballerinaskor till både kvinnor och yngre tjejer. Välj och vraka bland ballerinas i alla prisklasser och material, med eller utan detaljer som sticker ut. Här hittar du stilrena varianter i enfärgat skinn eller tyg, med fina metalldetaljer eller helt clean ovandel, med rem över foten eller som slip-in, i svart, brunt eller mer färgglada nyanser. Kort sagt: ballerinas är alltid rätt, till både vardags och fest och allt däremellan. Välj rätt stilnivå till rätt tillfälle så kan det aldrig bli fel med dina nya ballerinaskor. Shoppa dina nya ballerinaskor online eller i butik och ta första steget mot en lättare elegans!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments