Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Gummistövlar

Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga skor. När det regnar och är ruskigt finns det ett givet val som aldrig sviker. Just det, gummistövlar! Säg hej till en ny generation gummistövlar i nya färger, högre komfort och med varierande skaftlängd och sulor för alla ändamål och smaker.

...

Always nice price

Shoppa gummistövlar

Hos oss på DinSko hittar du uppdaterade gummistövlar för dam och barn. Låt oss börja med att kika runt i damsortimentet. Här finns alla möjligheter att shoppa gummistövlar som håller stilen både på trottoaren i stan och i trädgårdslandet. Var inte rädd att matcha dina gummistövlar med en kjol eller dina favoritjeans och en cool jacka – bara för att det är blött på marken behöver det inte betyda att det fortfarande regnar. Och om det gör det är det aldrig fel att komplettera dina snygga gummistövlar med ett matchande paraply.

Torra fötter leker bäst

Barn och gummistövlar är ju ett radarpar sedan länge. Det finns inget som slår gummistövlar när det verkligen gäller, det spelar ingen roll om himlen öppnar sig och det uppstår små bäckar längs gatan. Med ett par högskaftade gummistövlar och lämpliga byxor kan barnen hoppa i vattenpölar och fortsätta leka utan att vare sig de eller vi föräldrar behöver dra i bromsen. Det verkar ju vara ett orubbligt faktum att barn (både små och lite större) dras till vattenpölar, lera och geggamoja som flugor dras till en sockerbit. Och varför inte – låt barnen göra sin grej med rätt kläder och vattentäta skor! Vi erbjuder alla sorters gummistövlar för barn, varmfodrade, mönstrade, med eller utan snörning, svarta, rosa och gula, med höga skaft och lite lägre…det finns kort sagt minst ett par gummistövlar för alla smaker och årstider. Kolla in säsongens modeller och se till att barnen är förberedda inför nästa regnstänkta lekpass!

Köp dina nya gummistövlar online eller i butik

Det finns alltså inte längre någon anledning att skvalpa omkring med blöta strumpor i skor som inte håller för regn och väta. Med ett par välvalda gummistövlar kan du tvärtom addera en nivå till din look! Välj dina favoriter och klicka hem dem online eller besök någon av våra butiker och testa på plats. Keep singing in the rain!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments