Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Sneakers

Välkommen till avdelningen för sneakers, med höga, låga och chunky sneakers. Låt oss gissa: du äger minst ett par som du inte tränar och sportar i? Sneakerns resa från just sportsko till sportig vardagssko har svept över hela världen och idag är skomodellen såväl avslappnad komfort som dressad fashion. Och det är ju egentligen självklart, eftersom ett par riktigt sköna och snygga sneakers funkar till det mesta.

...

Always nice price

Shoppa sneakers för alla

Om du bara hade en typ av sko för resten av ditt liv, vilken skulle du välja? De ska fungera både till vardags och till fest, på jobbet och på promenader under hela året. Bara ett ord: sneakers. Med sin komfort, sin sportiga look och sin förmåga att passa till nästan allt i din garderob är sneakers en vardagssko.

Sneakers till jobbet - javisst!

Till jobbet går det för de flesta av oss alldeles utmärkt att sporta ett par snygga sneakers, dessutom ger de skön dämpning och är skonsamma om du står och går på ett hårt golv på dagarna eller rör dig mycket i tjänsten. Vårt sortiment är stort och om du är ute efter sneakers med speciella funktioner är det bara att välja och vraka. Vi har modeller med luftig mesh och svala sulor i skinn som håller fötterna fräscha även långa arbetsdagar och på sommaren. Det finns också gott om modeller med lite högre skaft och kraftigare sula, chunky sneakers, för dig som behöver bättre stöd för foten och rör dig mycket på ojämna och krävande underlag. Jobbar du i kontorsmiljö där klädkoden är någorlunda liberal är vårt tips att satsa på ett par stilrena sneakers, kanske enfärgade, i en modell du trivs i varje dag.

Sneakers på vintern - Självklart!

Är sneakers gångbara under vintern? Du anar svaret – sneakers på vintern går självklart bra det också, åtminstone sex av veckans sju dagar. Bor du i de södra delarna av landet är det ju dessutom ganska sällsynt med riktiga vargavintrar med långa perioder av sträng kyla och mycket snö. Och en typisk skandinavisk vinterdag består trots allt rätt ofta av temperaturer runt nollan eller några plusgrader. Då klarar man sig i regel bra med ett par klassiska låga sneakers eller ett par slip on, särskilt om utevistelserna under vardagar mest handlar om att ta sig från hemmet till bilen eller bussen och sedan några korta steg eller en liten promenad till jobbet eller skolan. På senare år har det också kommit snygga sneakers med höga skaft varmfoder och rejäla, greppsäkra sulor så även vid snö och kyla kan du välja dina favoriter för en snygg, avslappnad och bekväm stil.

Klicka runt bland alla våra sneakers och välja dem som passar just dig bäst. Du shoppar smidigt dina nya skor från DinSko online och väljer själv om du vill få dem hemlevererade eller ditt närmaste utlämningsställe

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments