Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterboots

Med ett par varmfodrade vinterboots kommer du långt när kylan slår till. Du ska aldrig behöva frysa om fötterna och du ska inte behöva offra stilen för att det blir vinter. Det är vår enkla förhoppning inför de kalla månaderna. Oavsett om du behöver uppdatera skogarderoben till jobbet eller behöver ett par rejäla friluftsboots som klarar kylan tror vi att vi kan hjälpa dig rätt.

...

Always nice price

Shoppa vinterboots för alla

Ett par klassiska chelseaboots är aldrig fel och blir aldrig omoderna, inte heller på vintern. Denna stilrena ikonmodell är perfekt även som varmfodrad och sitter perfekt till ett par jeans eller chinos. Eller till kjolen för den delen. Vi har gott om varmfodrade chelseaboots för dam och herr från märken som våra egna PACE. Välj mellan helt stilrena och enfärgade skinnboots eller uppdaterade modeller med snygga detaljer.

Vinterboots ger dig helt rätt look oavsett om du ska till kontoret, gå på stan med en kompis eller ta en vinterpromenad.

Prisvärda vinterbootsboots hittar du här

Från våra eget varumärke LINEAR hittar du mer mysiga vinterboots i prisvärda och snygga varianter – supersköna damboots med uppdaterade detaljer! Självklart med varmfoder som klarar av vinterns utmaningar.

Vi erbjuder även modeller för de allra minsta så att de kan leka och springa bekvämt i ett par vinterboots. Titta in våra fleedfodrade modeller med greppsäker sula.

Vi hoppas och tror att du kommer hitta just dina nya vinterboots här hos oss på DinSko. Kika runt, klicka hem och vänta på ditt paket. Smidigt och säkert! Vill du hellre ha personlig service och prova skorna innan du köper dem? Inga problem, vi har gott om butiker från norr till söder – besök oss på DinSko så hjälper vi dig. Ha en bekväm och snygg vinter!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments