Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Vinterkängor

Vissa av oss älskar vintern när den erbjuder snö och kyla och är mer än gärna ute i den friska luften för friluftsliv, fartfylld action med barnen i pulkabacken eller bara en stärkande promenad. Se därför till att ladda med rätt vinterkängor som klarar alla typer av skandinaviskt vinterväder. För minusgrader och snö är såklart varmfodrade kängor förstavalet och det du bör utgå ifrån i din jakt på nya vinterkängor.

...

Always nice price

Shoppa vinterkängor för alla

Checka också in våra sportigare varianter med bekväma sulor och clean design för en avslappnad vinterlook, finns i snygga modeller från LINEAR bland annat. När vintervädret inte alls är sådär gnistrande charmigt utan tvärtom består av snöblandat regn och smältande snödrivor bör du koppla ytterligare en viktig egenskap, nämligen en vattentät vinterkänga. Här hittar du framför allt massor av användbara och lekvänliga barnkängor som med både varmfoder och vattentätt membran klarar vinterns alla utmaningar. Perfekt för långa dagar ute när du både behöver skydda fötterna mot kyla och fukt. Behöver du mest ett par funktionella kängor som klarar vardagen under korta ärenden och mellan hemmet och jobbet? Ja då kan du hitta många prisvärda alternativ också.

Var redo för vintern, köp vinterkängor i tid

Se till att vara redo för vintern när den kommer, oavsett om du är en friluftsfantast eller helst sitter och kurar. Du vill garanterat vara förberedd när du kommer ut i snöstorm, slaskväder eller bitande minusgrader. Kika runt bland våra vinterkängor och lägg vantarna på ett par som tar just dig genom vintersäsongen. Du shoppar alltid tryggt och säkert online här på sajten och är annars varmt välkommen till din närmsta butik så tar våra kunniga och engagerade medarbetare hand om dig där. Ha nu en härlig vinter i dina nya vinterkängor!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments