Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Impregneringsspray

Med en bra impregneringsspray lägger du en bra grund till att skydda dina skor och ge dem längre livslängd. Här hittar du impregnering till dina skor för skinn, mocka, nubuck och textil som ger varje material anpassat skydd mot fukt och smuts. Glöm inte vårt särskilt effektiva impregneringsspray med vattenavvisande egenskaper.

...

Always nice price

Impregnering för skor

Om du bara ska investera i en skovårdande produkt är vårt tips en bra impregneringsspray. Den lägger grunden för att dina skor ska hålla sig fräscha länge och få ett långt och lyckligt liv tillsammans med dig. Genom att göra skon motståndskraftig och avvisande mot både väta och smuts skapar impregneringen ett yttersta skydd för dina skor, en slags första försvarslinje om man så vill. Det fina med våra impregneringsprodukter är också att de inte påverkar materialets funktion och andningsförmåga – de gör bara det jobb de är skapade för att utföra och låter i allt övrigt dina skor behålla sina ursprungliga egenskaper. Att de dessutom är miljövänliga och inte innehåller skadliga flourkarboner är ett stort plus för både dig och miljön.

Rätt impregnering till rätt material

Vårt silikonbaserade impregneringsspray är en riktig allround-hjälte som du kan använda på mocka, nubuck, släta skinn och läder, syntetmaterial och textil. Perfekt när du snabbt och enkelt vill förhindra att regn och smuts tränger in i skomaterialet. För dig som i första hand är ute efter ett riktigt bra vattenavvisande impregneringsspray rekommenderar vi vårt Impregnering Waterproof i en behändig flaska med pumpfunktion. Den portionerar ut sprayen i lagom doser så att du enkelt kan behandla dina skor med ett jämnt och anpassat lager impregnering. Den här produkten är speciellt lämplig för släta läder, mocka, nubuck och textil och har tagits fram med särskilt fokus på att skydda mot snö, regn och annan väta. Självklart har den också smutsavvisande egenskaper och kan därför användas mot båda dessa ovälkomna fiender till dina skor. Du behöver alltså inte köpa ett separat smutsskyddande impregneringsspray när du satsar på denna produkt.

Behandla dina skor regelbundet

Vår egen vattenskyddande impregnering kommer i en klassisk sprayflaska som du behändigt applicerar genom att spraya skon från ett par decimeter i ett jämnt lager. Denna Waterproofer passar perfekt när du vill skydda dina skor med material av släta läder och skinn, mocka, nubuck och textil mot regn och snö. Genom att regelbundet behandla dina skor med vattenavvisande impregnering bygger du upp ett bättre skydd och håller dina skor fräscha och bibehåller materialets egenskaper längre.

Impregnera skorna för alla väder

Så vårt råd är att alltid ha en bra impregneringsspray mot väta och smuts till dina skor. Det är ett relativt billigt och enkelt sätt att ta hand om dina skor – du kommer att märka skillnaden, inte minst med våra skandinaviska höstar och vintrar i åtanke. Klicka hem online eller köp din skoimpregnering i närmaste butik och ta hand om dina favoritskor så håller de längre. Tack för att du shoppar hos DinSko.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments