Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skoborstar

När du enkelt vill rengöra eller putsa upp dina skor så är en skoborste ovärderlig. I vårt sortiment av skoborstar finner du applikationsborstar för att göra det lätt och smidigt att använda skokräm för putsning av läder- och mockaskor eller för annan rengöring av alla typer av skor.

...

Always nice price

Skoborstar hos DinSko

En skoborste är alltid bra att ha i sin skovårdande arsenal. För ytliga fläckar och torr smuts räcker det ofta att borsta lätt för att återskapa skons naturliga färg och lyster. Och för att förstärka färg och lyster med skokräm så är skoborsten verktyget att ha hemma.

Välj rätt skoborste

Beroende på vilka skor du har som är i behov av omvårdad så finns olika borstar som är anpassade till skons yttermaterial. Allt med mål att rengöra ytan på dina skor, få tillbaks lystern och få skorna att se ut som nya igen. I vårt sortiment hittar du skoborstar för rengöring som passar alla typer av skor oavsett om yttermaterialet är läder, syntet eller textil. Och specialborste för mocka, canvas och nubuck.

Med en skoborste håller du skorna fräscha längre och unnar du dina skor lite extra omsorg så håller de stilen säsong efter säsong. Så det är enkelt att behålla dina skors lyster och livslängd vilket är bra för både miljön och plånboken.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments