Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skosnören

Shoppa slitstarka och snygga skosnören för alla typer av skor. Att dra av ett skosnöre på väg ut genom dörren och inte ha ett extra är mycket irriterande. Ladda upp med skosnören till dina favoritskor och var redo! Upptäck också en variation av snören i olika längd, runda eller platta och i olika färger – handplocka dina skosnören för en unik look!

...

Always nice price

Skosnören hos DinSko

Har du råkat slita av ett skosnöre? Eller vill du pigga upp dina skor med något nytt? Nya skosnören kan göra en stor skillnad. Uppenbarligen om du inte kan knyta dina snörskor för att de är trasiga, men också bara när du med enkla medel vill ge nytt liv åt dina skor. Här hittar du skosnören till alla typer av skor, från sneakers och finskor till kängor och grova promenadskor. Slitstarka bomullssnören som är platta och nio millimeter breda, perfekta för skor med lite längre snörning. Välj mellan svarta eller vita beroende på skotyp och smak.

Platta eller runda skosnören?

Ett tips om du vill vara lite edgy är att välja snören i kontrastfärg. Ett par svarta snören till dina cleana vita sneakers ger ett kaxigt uttryck, precis som ett par helvita skosnören trädda genom dina svarta kängors öljetter skapar en cool effekt. De här platta skosnörena finns i två längder, 105 och 120 cm, för att du ska kunna välja de som passar bäst till dina skor. Förutom våra platta favoriter kan du shoppa runda skosnören i samma slitstarka och sköna bomull. De här snörena glider smidigt genom öljetterna och ger ett sobert intryck. De passar perfekt till dina dressade snörskor och finskor men kan också vara riktigt snygga till halvhöga kängor och sneakers. Våra runda snören kommer i också i två längder, nämligen 75 och 120 cm. Oavsett om du är i akut behov av nya skosnören för att åter kunna snöra på dig favoritskorna eller är ute efter ett nytt par att variera med gör du klokt i att klicka hem våra kvalitetssnören redan idag. Det är alltid smart att ha ett par snören i reserv hemma i byrålådan.

Knyt dina skor på nya sätt

Känner du att vill ta ditt skosnörande till nästa nivå? Lär dig att snöra dina skor på massor av nya vis, så får du ytterligare en dimension i din snörningsrepertoar. Internet är fullt av tips till dig som vill bemästra konsten att snöra ett par skor till fulländning. Har du exempelvis koll på hur du snörar stegen, schackbrädet eller den dolda knuten? Googla och du ska finna! Inom kort kan du vara familjens eller kompisgängets stjärna på att snöra skor på innovativa och konstnärliga sätt. Börja med att välja dina favoritskosnören och klicka hem dem smidigt och säkert här från vår webbshop. Sedan är det bara att öva upp dina snörnings-skills. Eller välja en klassisk och enkel variant och nöja dig med att själva skosnörena är nya, vilket räcker långt bara det.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments