Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Sulor

Med ett par väl valda iläggsulor får du ut mer av dina skor. Här hittar du värmande sulor i fleece och ull, mjuka skinnsulor för ökad komfort och stöttande sulor med stötdämpning som skonar både fötter och knän. Beroende på sulans funktion kommer de som helsulor eller halvsulor. En liten investering med stor påverkan i varje steg – unna dig själv att par smarta och sköna skosulor av hög kvalitet.

...

Always nice price

Sulor hos DinSko

Med en iläggsula i dina skor kan du gå långt. Rätt sula till rätt sko kan vara en nästan lika bra investering som skorna i sig. Här hittar du sulor som värmer, som stöttar, som halk kyddar och som bara är väldigt mjuka och sköna att gå på. Beroende på årstid och behov kan du alltid hitta sulor till dina skor hos oss på DinSko. När hösten börjar gå mot vinter och temperaturen sjunker är det lätt att börja frysa om tår och fötter. Med ett par värmande fleecesulor i skon kan du använda dina favoritskor lite längre på säsongen och göra dina vinterskor ännu skönare under riktigt bistra dagar med minusgrader och kallt underlag. Våra stötdämpande och värmande fleecesulor finns i storlekar som passar till hela familjen, från de minstas börja-gå-skor till rejäla 46:or. Extra gosig värme får du om du satsar på våra sköna sulor i quiltad ull. Förutom att de värmer dina fötter under kalla vinterdagar ger de behaglig komfort och är mjuka mot foten.

Skonsamma sulor för alla fötter

Vill du ha en stöttande sula som är skonsam mot både hälen och hålfoten väljer du med fördel en av våra populära lädersulor. De är uppbyggda för att ge optimalt stöd och avlastar dina fötter i varje steg. Dessutom är de perforerade för att skapa en behaglig ventilation i skorna och hålla fötterna fräscha hela dagen. Väljer du istället en halvsula eller en ¾-sula får du specialformat stöd för hälen och/eller hålfoten. Även dessa sulor är perforerade för ett behagligt klimat i skon. Om du i första hand behöver stötdämpning är våra halvsulor med gel perfekta för att pigga upp trötta fötter. Rena komfortsulor hittar du i form av mjuka sulor i latex med ytskikt av textilväv och i våra tunna sulor i fuktabsorberande bomullsfrotté – passar bra i sommarskorna om du inte vill bära strumpor. Här hittar du också väldoftande deo-sulor och stötdämpande sulor med hålfotskudde.

Vilka nya sulor unnar du dig?

Som du märker kan rätt sula göra underverk för dig och dina fötter! Kolla in vårt sortiment av skosulor till barn, dam och herr och unna dig själv sulorna som gör skillnad i varje steg. Du klickar smidigt hem dem online eller besöker oss i någon av våra Din Sko-butiker så hjälper vi dig rätt.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments