Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Attitude

Ny säsong, nya skor – för dig som älskar att hålla dig uppdaterad, tycker det är kul med trender och gillar att uttrycka din stil med en personlig outfit är skor från Attitude garanterat något för dig. Här hittar du prisvärt skomode som följer med sin tid och adderar en extra krydda till din stil.

...

Always nice price

Skor från Attitude

Varje årstid har sina trender och skonyheter och du hittar alltid aktuella modeller från Attitude som ser till att du håller dig uppdaterad sommar, höst, vinter och vår. Så se till att ladda skogarderoben med rätt attityd i form av coola boots, sportiga sneakers, säsongens snörkängor, vardagssnygga lågskor, bekväma tofflor och somriga sandaler. Oavsett om du ska till skolan, jobba, gå på klubb eller hänga med kompisarna på stan är vårt tips att checka aktuellt utbud från Attitude om du behöver uppdatera skogarderoben.

Designade i Varberg

Alla Attitude-skor designas i Varberg där vi har våra egna grymma designers och skotekniker som jobbar från grunden med varje modell och ser till att varje material är noga utvalt, varje detalj är på rätt plats och att färgsättningen ligger helt rätt i tiden. Resultatet är nya kollektioner inför varje vår och höst där hantverkskunnandet och fingertoppskänslan märks i varenda par du hittar i sortimentet från Attitude. Följ gärna DinSko på sociala medier och kika in här på Attitudes egen sida för att få nyheter och ha full koll på nya stilar.

Alltid rätt skor från Attitude

Avslappnad vardag, lördag med vännerna på stan, festkväll med extra allt, skönt häng på favoritkaféet. Livet innehåller mycket kul och vi ser till att du alltid har skor som matchar din smak och dina aktiviteter. Och vilka skor och vilken stil som passar till din dag eller kväll bestämmer ju faktiskt bara du. Med rätt attityd och utifrån din personlighet tycker vi inte att någon annan ska bestämma – kör på den stil du trivs i så brukar allt annat bli bra av bara farten. Bekvämt, kaxigt, trendigt, klassiskt, coolt eller tidlöst… Vi hoppas du gör ditt nästa och kanske bästa skoköp från Attitude och fortsätter göra din grej! Shoppa skorna online eller besök oss i valfri DinSko-butik så hjälper vi dig.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments