Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

SoAll

Kika efter skor från vårt eget märke SoAll om du uppskattar komfort och mode som funkar till det mesta. Med vadderade innersulor som anpassar sig efter dina fötter får du en personlig sko som gör det bekvämt att gå och stå hela dagen. Här hittar du sneakers, boots, kängor, loafers och mycket annat som du kan matcha med vardagsgarderobens plagg. Vilka blir dina nya SoAll-skor?

...

Always nice price

SoAll - Comfy in style

Upptäck vårt eget skomärke SoAll och kliv in i en bekvämare tillvaro. I detta sortiment hittar du alltid skor med extra skön komfort genom att varje sko har en mjukt vadderad innersula som anpassar sig efter din fot i varje steg, hela dagen. Och självklart behöver du inte ge upp dina stilambitioner bara för att du vill kunna gå i bekväma och skonsamma skor. Tvärtom har våra designers och skotekniker tagit fram ett sortiment skor som förenar stil och komfort för det bästa av två världar. Vad du än är ute efter för skotyp och vilken tid på året den än må vara ska du alltid kunna känna dig säker på att hitta snyggare, skönare vardagsmode hos SoAll.

Skönare boots, sneakers och kängor

Välj bland tidlösa boots, klassiska loafers, populära sneakers, säsongens kängor och lättmatchade ankelboots och mycket mer – om du vill vara säker på att alltid kunna ha bekväma skor finns det som du ser gott om modeller att välja om, vinter, vår, sommar och höst. SoAll vill vara ditt självklara val för både arbetet och fritiden när du är ute efter skor med bra passform och extra komfort. Oavsett hur många steg du kommer upp i under en vanlig dag ska du känna att du valt rätt sko varje gång du sätter foten i marken eller golvet. Och med tanke på att detta är ett av DinSko:s allra populäraste varumärken vågar vi säga att chansen är mycket stor att du också kommer att bli nöjd med dina nya skor från SoAll. Prisvärt, snyggt och extra skönt – vem kan tacka nej till den superhärliga kombon? Vem du än är och vilken stil du än har – vi har skor med extra härlig komfort för just dig.

Damskor för alla - med extra komfort

Bekvämt för foten, behagligt för ögat – upptäck vårt utbud av damskor från SoAll där stil och komfort är lika självklara ingredienser i varje par. Klicka hem dina nya sneakers, kängor eller boots redan idag och upptäck skillnaden när du tar första stegen i skor från SoAll skor. Eller kom in i någon av våra många DinSko-butiker runtom i landet och prova skon på foten innan du slår till. Oavsett vilket så är vi övertygade om att du kommer att hitta en modell som blir just din nya favorit.

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments