Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Boots och kängor för barn

Boots och kängor för barn är mycket mångsidiga och användbara modeller som passar hela året, med undantag från de allra varmaste sommardagarna. En vattentät känga är perfekt för regnigt väder medan varmfodrade boots på grov sula är det bästa alternativet för att stänga ute kylan. Varje steg räknas så välj mellan smarta chelseaboots, kängor eller bikerboots anpassade för barnens alla lekfulla vardagsaktiviteter.

...

Always nice price

Boots och kängor till barnen

Det mest självklara alternativet för kalla vinterdagar är förstås ett par boots eller kängor med värmande foder, tåligt material och gärna en rejäl, mönstrad sula som ger bra grepp på både snö och våta underlag. Och som alla föräldrar vet kan barn leka länge i pulkabackar och trädgårdar när det är snö och minusgrader – roliga aktiviteter och skoj med kompisarna har en tendens att övertrumfa kylan och tröttheten. Desto viktigare då att vara bekväm och inte frysa om fötterna. Vårt tips är att välja barnkängor och -boots efter barnens aktiviteter och tiden de vistas ute. För barn som gärna hänger ute i långa perioder året runt är det förstås extra viktigt att barnens kängor och boots håller värmen, håller fötterna torra och, inte minst, sitter bra på foten. I vårt sortiment hittar du gott om alternativ i alla prisklasser så att vädret aldrig ska behöva sätta käppar i hjulet när det vankas lek och äventyr! Spana in vårat sortiment av varmfodrade barnkängor samt chelseaboots.

Förskola och skola en självklart plats för boots och kängor

Även till skola och förskola är boots och kängor ett bra alternativ som är lite rejälare, stabilare och framför allt slittåligare än enklare och tunnare skor. Det här gäller förstås även övergångsperioderna på våren och hösten när vädret kan växla och vissa dagar kräver lite rejälare skodon medan nästa kan spricka upp i sol och värme. Låt barnen vara med och välja så ökar chansen garanterat att de barnkängor och barnboots du som förälder tycker känns vettigast också hamnar på barnens fötter. Se till att de funktioner du tycker är viktigast finns med och låt barnet sedan välja färg eller modell så att de nya kängorna blir härliga favoritskor som både är bekväma, anpassade till väder och vind och faller barnet i smaken. Win win! Upptäck vårt stora sortiment online och shoppa barnens nya kängor och boots med ett par klick!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments