Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Barnboots

Klassiska chelseaboots, uppdaterade vinterboots, lekvänliga babyboots och varmfodrade boots till skolan. Olika aktiviteter, årstider, åldrar och smaker gör att barnboots kan se ut och fungera på olika sätt. Men för oss är det viktigt att alla barn ska trivas och känna sig coola och bekväma i sina skor, oavsett vad som står på dagens schema. Det du alltid kan förvänta dig när du köper barnboots hos oss är kvalitet, passform och härligt coola detaljer. Resten är upp till dig och ditt barn! Välkommen att shoppa barnens nya boots online på dinsko.se.

...

Always nice price

Shoppa barnboots för äventyr och stil

För barn är leken viktigare än allt annat. Och det som inte tänkt som en lekaktivitet förvandlar barn snabbt och kreativt ändå gärna till ett tillfälle att leka och busa, hoppa och klättra, bygga och fantisera. Alla som bett en knatte stå eller sitta stilla och vänta på sin tur eller förväntar sig att barnen lydigt ska infoga sig i en kö vet vad som brukar hända. Just det, de börjar leka, på ett eller annat sätt. Och det är ju faktiskt något befriande härligt med den här leklusten (även om de flesta småbarnsföräldrar inte alltid håller med just i stunden…). På DinSko vill vi uppmuntra lek och rörelse genom att erbjuda bra barnskor. Och under höst och vinter är barnboots ett tåligt och bra val när barnen ska vara ute. I vårat sortiment för barn hittar du också klassiska chelseaboots. Hos DinSko kan du hitta barnboots med klassiska färger som svart och brun men också många andra färger.

Vilka barnboots är bäst för årstiden?

Varje tid har sin charm och olika väder ställer olika krav på barnens skor. För hösten är prio ett att satsa på ett par vattentäta boots som kan följa med barnen på geggiga, regniga och leriga äventyr. För att leklusten inte ska kvävas i sin linda är det såklart viktigt att barnens fötter är torra. En grov sula med greppsäkert mönster gör att det inte är lika lätt att halka och underlättar klättring och spring på olika underlag. Materialet i barnens höstboots bör tåla såväl yttre påfrestningar i form av rispande grenar och skrapande i marken som tuffa tag och flitig användning, dag efter dag. När vintern sedan gör entré är det dags att kliva upp en nivå och satsa på boots som håller barnfötterna varma också. En dag i pulkabacken eller på utflykt med kompisarna i snö och minusgrader kräver varmfodrade boots för att kunna avnjutas på bästa sätt. Inget är väl så plågsamt som att frysa om fötterna när man är liten och har sett fram emot en rolig vinterdag!? I vårt sortiment hittar du modeller för barn i alla åldrar, från de allra minsta som ska ut på sina första äventyr till boots för äldre barn som också är noga med stil och mode.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments