Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Gummistövlar för barn

När det kommer till ”dåligt väder” är motmedlet givet – gummistövlar! Inte minst för barnen är gummistövlar det självklara valet eftersom lek och bus alltid tycks vara lite extra kul i vattenpölar och leriga diken. I vårt stora utbud hittar du vattentäta gummistövlar för alla årstider. Ja, faktiskt, vi har även varmfodrade gummistövlar för barn med bra grepp på våta och snöiga underlag. Och självklart är alla våra gummistövlar PVC-fria!

...

Always nice price

Shoppa barngummistövlar för lek, värme och stil

Under tidig vår och höst är ett par klassiska, ofodrade gummistövlar det perfekta alternativet. Om barnen fryser lite om fötterna kan ett par extra (tjocka) strumpor vara smart att ta till eller lägga in ett par sulor. Och som alla vi nordbor vet är inte heller juni, juli och augusti solsäkra månader! Sommarens äventyr blir roligare med ett par gummistövlar nedpackade på resan eller till campingsemestern om vädergudarna inte har hyfs nog att anpassa lågtrycken efter familjens semesterplaner.

Gummistövlar i olika färger till barn 

Hos DinSko kan du hitta mängder av olika gummistövlar till barn i olika färger och stilar. Du hittar de man skulle definiera som mer klassiska färger som exempelvis gula gummistövlar samt svarta gummistövlar. Dessutom erbjuder vi gummistövlar i andra färger som exempelvis grön, lila samt blå. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av gummistövlar till barn. Titta in vårt breda sortiment för att hitta ett par gummistövlar som passar ditt barn bäst.

Gummistövlar en modefavorit

Förutom att barnens gummistövlar självklart ska vara vattentäta ska de ju vara tillräckligt snygga för att barnen ska vilja sätta på sig dem. I vårt sortiment finns något för alla smaker – gummistövlar i regnbågens alla färger (och några till), coola mönster, fina motiv och print med karaktärerna från barnens favoritfilmer. Faktum är att gummistöveln under senare år gått från något nödvändigt ont som barnen tvingades ned i under blöta dagar till att bli lite av en modefavorit, även bland kidsen. Kort sagt, gummistövlar är kanske det allra mest användbara du kan ladda barnens skogarderob med eftersom antalet regndagar på våra breddgrader brukar landa i tresiffriga tal per år. Varför inte vända på steken och se saken från den ljusa sidan? Det finns inget dåligt väder, det finns nämligen massor av bra gummistövlar!

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments