Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Gummi

Quick fix

Timer

1 MIN

Quick fix

Skölj av och peta bort grus ur sulorna.

Förvaras mörk och svalt

Många tror att skor och stövlar i gummi inte behöver skötas, men det ska du definitivt göra för att de ska hålla. Gummit kan inte andas och bör förvaras torrt, svalt och mörkt för att inte torka ut och spricka. För att hålla gummistövlar fina är det även bra att rengöra och därefter vårda med en putssvamp som ger glans och ser till att materialet inte torkar ut. Tänk på att stövlar helst ska förvaras med stövelskaft så att gummit inte viks.

Skovård i tre enkla steg

Att ta hand om skorna gör du i tre steg, lika enkla som logiska. Först tar du bort smutsen, därefter lägger du på någon form av kräm, vax eller lotion för att sedan avsluta med att impregnera utsidan och spraya skodeodorant på insidan.

1. Rengör
2. Vårda

3. Viktigt - Ingen impregneringsspray på gummi!

Mer om gummi

Gummi är ett fantastiskt material för dämpande och flexibla yttersulor. Och inte minst i gummistövlar då det är naturligt vattentätt. Oavsett vilket gummi, naturgummi eller syntetiskt, som dina stövlar eller galoscher är tillverkade av, kan gummit inte andas och kan torka ut och spricka om det inte förvaras och tas hand om rätt. Men skulle naturgummi få vita fläckar är det inget du behöver oroa dig för, det är helt naturligt.

60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments