Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
Nice Price! - Fynda skor till lägsta prisGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Gummi

Textil

Om materialet

Gummits unika egenskaper upptäcktes av ursprungsfolk i Amerika redan för 3 000 år sedan. Bland annat användes det för att förstärka sulan på sandalerna de bar. Med sin elasticitet och hållbarhet är gummi fortfarande ett fantastiskt material för dämpande och flexibla yttersulor. Och inte minst i gummistövlar då det är naturligt vattentätt.

Förvaras mörkt och svalt

Många tror felaktigt att skor och stövlar i gummi inte behöver skötas, men det ska du definitivt göra för att de ska hålla.

Oavsett vilket gummi, naturgummi eller syntetiskt, som dina stövlar eller galoscher är tillverkade av, kan gummit inte andas och bör förvaras torrt, svalt och mörkt för att inte torka ut och spricka. Skulle naturgummi få vita fläckar är det inget du behöver oroa dig för, det är helt naturligt. Tänk på att stövlar helst ska förvaras med stövelskaft så att gummit inte viks.

Quick fix

Timer

1 MIN

Quick fix

Skölj av och peta bort grus ur sulorna.

Skovård i tre enkla steg

Att ta hand om skorna gör du i tre steg, lika enkla som logiska. Först tar du bort smutsen, därefter lägger du på någon form av kräm, vax eller lotion för att sedan avsluta med att impregnera utsidan och spraya skodeodorant på insidan.

1. Rengör
2. Vårda

Ingen impregneringsspray på gummi!

60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments