Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skorengöring

Behåll skornas lyster och fräschör med rätt skorengöring. Med hjälp av ett smart urval artiklar, såsom skoborste, putsduk och rengöringsspray har du alla förutsättningar att låta dina nya skor kännas nya även efter månader och år av användning. Gör det till en vana att rengöra dina skor med jämna mellanrum – ett liten insats som gör stor skillnad!

...

Always nice price

Skorengöring hos DinSko

Se på dina skor – andra gör det! Ungefär så lät den slogan som skulle få svenskarna att bry sig om sina skor på 50-talet. Och det som var sant då är sant nu. Bland det första som möter blicken (efter blicken möjligen) när du träffar en ny människa är skorna. Vi har en tendens att mönstra varandra uppifrån och ner och då blir skorna viktiga för intrycket vi ger och får av varandra. Med andra ord, se till att hålla skorna rena och fräscha för att göra ett gott intryck i vardagen. För att inte tala om på första daten, affärsmötet eller söndagsmiddagen. För oavsett hur lite du vistas i miljöer med vått underlag, smuts och slask så kommer dina skor utsättas för partiklar och stänk från omgivningen. Tänk en trottoar i stan under vinterhalvåret så är du med på vad vi menar. Som tur är finns det bot. Med lite smarta produkter för skorengöring är det ingen katastrof om dina favoritskor blir smutsiga eller fläckiga. Låt oss gå igenom vad ett bas-kit kan bestå av!

Rengöringssten

En rengöringssten är det mest naturliga sättet att göra rent dina skor på. Med denna sten borstar du varsamt dina skor utan andra produkter inblandade. Ett perfekt första steg när du ska rengöra dina skor i mocka, canvas och nubuck, alltså material med lite grövre struktur.

Rengöringsskum

Rengöringsskum säljs i en smidig pumpflaska som har självlöddrande skum som rengör alla material och är skonsam mot läder och andra känsliga material. Tar bort smuts utan att påverka materialets naturliga egenskaper. Smidig att använda och lätt att applicera med ett lätt tryck på pumpen.

Putsduk

En putsduk är en mjuk duk av hög kvalitet som är optimal för skoputsning. Fungerar utmärkt när du smörjer in dina skinnskor med olja eller kräm och går att tvätta i tvättmaskin.

Skorengöringskit

Skorengöringskit är ett behändigt litet kit med det viktigaste för din skorengöring som fungerar på alla skomaterial. Innehåller en rengöringsborste i trä med kraftig borst, i flaska skumrengöring med pump och en slitstark putsduk i mikrofiber. Perfekt för dig som vill hålla dina skor rena och fräscha, eller som present till en skoälskare i din närhet.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments