Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
Nice Price! - Fynda skor till lägsta prisGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skokräm och skovax

I vårt sortiment av skokräm och skovax hittar du produkter som hjälper dig ta hand om dina skor, oavsett material och typ av sko.  Och det är verkligen värt att lägga lite tid och en slant på bra skovårdsprodukter – dels förlänger du livet på skorna, dels tjänar du i längden på att ta hand om dina skor så att du kan bära dem i flera säsonger.

...

Always nice price

Hitta rätt skokräm och skovax för dina skor

Med rätt skovård håller du dina skor fräscha, rena och hela längre. Med utgångspunkt i de tre stegen rengöra, vårda och skydda hjälper vi dig gärna att hitta rätt skokräm och skovax för dina behov. Och förutom att det är smart ur ekonomisk synpunkt så blir ju många skor bara skönare ju mer du bär dem och sätter din prägel på dem!

Vilken skokräm skall du satsa på?

Låt oss börja med att gå igenom några olika typer av skokrämer och hur de fungerar. För dina mocka- och nubuckskor är det särskilt viktigt att du ger dem lite kärlek och omvårdnad. Det här är känsliga skinntyper som lätt blir dassiga och förlorar sin lyster om de inte tas omhand. Med en flytande skokräm avsedd just för mocka och nubuck håller du dina skor fräscha, återger dem sin lyster och förhindrar att de torkar ut. Till dina skinnskor använder du en motsvarande skokräm för skinn och läder som dels ger glans, dels skyddar mot smuts och väta. Med regelbunden användning ökar också livslängden på dina skinnskor eftersom de blir mer motståndskraftiga. Välj mellan neutral, brun och svart skokräm beroende på vilka skor du ska behandla.

Välj skovård efter skotyp

Utgå från skornas material och de utmaningar du möter i form av smuts, väder och användning och bygg upp ett litet skovårdskit för dina behov. Det är en bra investering för dig och dina skor som du kommer att ha glädje av under lång tid framöver. Här hittar du information om skötselguider och skovård, produkter och beställer smidigt dem du vill ha online från oss på DinSko. Självklart hjälper vi dig gärna också i någon av våra många butiker om du vill ha tips och råd om hur du bäst tar hand om dina skor och vilka produkter du bör satsa på. Oavsett vilket så hoppas vi du hittar vad du söker i form av skokrämer och skovax här hos oss.

...
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments