Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Barnstövlar

Här hittar du ett brett sortiment av stövlar för barn. Allt ifrån klassiska dressade varianter till lite mer sportigare modeller. Vi kan erbjuda ett stort sortiment med prisvärda vattentäta barnstövlar som är testade för att klara vårt tuffa skandinaviska klimat med snö, kyla, regn och slask.

...

Always nice price

Stövlar för barn

En barngarderob utan stövlar är nästan garanterat en dålig idé på våra breddgrader. Barnstövlar är helt enkelt ett måste om det finns barn i familjen. För är det något alla föräldrar vet om barn så är det vädret sällan stoppar dem om de är leksugna. Snarare tvärtom kan det tyckas. Ju regnigare och slaskigare, desto roligare att stampa i vattenpölar och slabba omkring med gojsig blötsnö. Och vem vill stoppa ett leksuget barn? Som förälder vill man ju inte bli den där tråkmånsen som börjar oja sig så fort vädret är ruggigt eller en vattenpöl närmar sig!

När använder barn stövlar?

Om vi börjar med de kanske allra mest användbara barnstövlarna, gummistövlar, så behöver de väl knappast någon närmare motivering. De är vattentäta. De är smidiga att ta på. De funkar stora delar av året när det är blött. Och de finns i hur många sorter som helst! De vadhöga klassikerna med öppet skaft som det bara är att kliva i har räddat miljontals barn (och föräldrar) från blöta fötter och punkterat lekhumör i regn och rusk. Men i vårt stora sortiment av stövlar för barn hittar du också varmfodrade vintermodeller med rejäl sula och dressade stövlar som passar till både kompishänget och kalaset.

Barnstövlar i olika färger

Hos oss kan du hitta olika barnstövlar i olika färger. Du hittar de man skulle definiera som den mer klassiska färgen till barnstövlar - svarta barnstövlar. Förutom olika färger har vi även mängder av olika typer av stövlar och utseenden, så titta in hela vårt utbud för att hitta ett par barnstövlar som passar just ditt barn.

Enkelt att shoppa barnstövlar

Det är inte alltid superkul för vare sig barn eller föräldrar att flänga omkring på stan och prova stövlar i olika butiker. Särskilt inte om barnen är små. Därför är det extra skönt att kunna sätta sig i soffan med telefonen eller datorn och en kopp kaffe och kunna välja och vraka bland barnstövlarna hos DinSko online. Här hittar du hela sortimentet från DinSko samlat på ett och samma ställe. Välj fritt och betala i en och samma kassa, sedan är det bara att slappna av och invänta postförsändelsen med barnens stövlar. Psst…för att slippa sura miner, låt barnen vara med och välja färg eller mönster! Många av våra barnstövlar finns i flera utföranden i samma modell, så komfort och funktioner behöver inte väljas bort bara för att färgen inte faller i smaken. Hoppas du hittar det du söker!

...
60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments