Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Skovård för Textil

Quick fix

Timer

1 MIN

Quick fix

Borsta rent med skoborste och spraya med impregnering.

Viktigt med impregnering

Skor i textil är enkla att hålla fräscha och rena. Det räcker oftast att rengöra regelbundet och skydda med impregneringsspray för att textilskor ska hålla sig fina. Impregneringen håller inte bara insidan och fötterna torra, den skyddar även skon från vatten, smuts och saltränder. Textil är heller inget ”levande” material och behöver därför inte vårdas för att hålla längre. Dock kan det finnas behov av att bättra på färgen på ovanmaterial och sula då och då.

...

Skovård i tre enkla steg

Att ta hand om textilskorna gör du i tre steg, lika enkla som logiska. Först tar du bort smutsen med en rengöring, impregnera sedan utsidan och spraya skodeodorant på insidan. Vid behov använda skofärg för att fräscha upp textilmaterial och sulkant.

1. Rengör
2. Vårda
3. Skydda

Mer om Textil

Skor i textil är inte sällan tillverkade i kanva vilket är en grovtrådig slitstark väv, ofta i bomull. Fördelen med textilmaterial är att det andas bra, men suger lätt till sig väta och är därför känsligare för smuts och fläckar. Genom att regelbundet rengöra och framför allt använda impregnering skyddas materialet mot väta, smuts och saltfläckar och håller sig fräscht längre.

60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments