Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Allmänna köpvillkor

Dessa villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos NilsonGroup AB, org. nr 556192-9315, via vår e-handel DinSko.se (nedan ”E-handeln”). Genom att använda och/eller göra en beställning via E-handeln godkänner du villkoren som anges i detta dokument (”Villkoren”), samt godkänner och bekräftar du att du samtyckt till och tagit del av informationen om personuppgifter och användningen av cookiepolicys och integritetspolicy, som utgör en integrerad del av dessa Villkor.

Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om oss framgår av E-handeln. För att handla hos oss måste du vara över 18 år, inte stå under förmyndarskap och vara bosatt i Sverige. Vi förbehåller oss rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om du uppgett felaktiga personuppgifter).

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på E-handeln. Dessa villkor kan komma att ändras. Den version av Villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig på E-handeln när du gör din beställning.

Ladda ner köpvillkor (pdf)

Avtal
Kunduppgifter m.m.
Beställning och priser
Betalning
Leverans och transport
Ångerrätt
Öppet köp
Byte på E-handeln = Nytt köp och retur
Byte i butik
Reklamationer
Försenad leverans
Ändring av uppgifter på skickad order
Ej uthämtade paket
Säkerhet, personuppgifter och cookies
Tillämplig lag och tvist
60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments