Holiday deal - Köp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Betalning

På DinSko.se betalar du enkelt och tryggt din beställning. Det ska vara smidigt och kännas säkert att handla online. Vi erbjuder därför flera olika betalningsalternativ så att du kan välja det som passar dig bäst.

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du betala via faktura, delbetalning, kort och direktbetalning via din bank. Väljer du faktura skickas den till din e-post efter att beställningen skickats och du har 30 dagar på dig att betala.

Har du frågor gällande din betalning, vänligen kontakta Klarna via klarna.se/kundservice eller ring Klarnas kundservice på 08-120 120 10. Du kan alltid se dina köp/fakturor på app.klarna.com/login.

Klarnas öppettider

Mån - Tor: 08:00 - 20:00
Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: 10:00 - 17:00
Helgdagar: Stängt

Betla enkelt med Klarna checkout

Presentkort/Värdebevis

Om du har ett presentkort eller värdebevis kan du betala hela eller en del av din order med det. Täcks inte ordersumman av värdet på presentkortet så får du välja ett annat betalsätt för det resterande beloppet. Vid en eventuell retur sker även återbetalning av summan som betalades med presentkort till presentkort.

Erbjudanden

Vid en beställning är det aktuellt försäljningspris som gäller. Erbjudanden gäller endast på beställningar gjorda under den tid då erbjudandet är giltigt. Det är inte möjligt att kombinera ett nytt köp med ett tidigare köps eventuella erbjudande.


60 dagars öppet köp
2-6 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments