Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Reklamation

Reklamationsrätten gäller i tre år från inköpsdatum och du har enligt gällande konsumentskyddslagstiftning rätt att reklamera felaktiga produkter inom denna tiden. Reklamationer som utförs inom två månader från det att felet upptäcks anses alltid ha lämnats inom lämplig tid.

Så här reklamerar du

  1. Registrera din reklamation här. Gäller för beställning efter 1/12 2022. Har du lagt din beställning tidigare är du välkommen att kontakta oss via vårat kontaktformulär för en reklamationsbedömning.
  2. Kundservice gör en bedömning utifrån dina bilder och återkommer dig via mejl helgfri vardag.
  3. Vid en godkänd reklamation ersätter vi dig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi eftersträvar att detta sker inom en vecka efter godkänd reklamation.

Det går även bra att besöka valfri DinSko eller Skopunkten-butik för en reklamationsbedömning, vid reklamation i butik behöver du uppge ditt ordernummer.

Vid köp gjorda i fysisk butik är det inte möjligt att returnera eller reklamera en vara till e-handeln.

Vi följer gällande konsumentköplag.

Tillämplig lag och tvist

Dessa villkor och eventuella tvister som uppkommer i samband med villkoren vid användning av e-handelsbutiken, eller med köp på e-handelsbutiken, regleras av svensk lag.

Vid reklamationer och eventuell tvist som vi inte lyckas lösa, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden, www.arn.se, eller Box 174, 10123 Stockholm. Vi Följer alltid deras rekommendationer.

Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats: https://ec.europa.eu/odr. Villkoren tolkas i enlighet med svensk lag.

60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments