Köp 2 par - få 20% på hela köpetGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Retur

Vi hoppas såklart att du ska bli nöjd med din beställning hos oss. Om du vill returnera en produkt så har du alltid rätt att göra detta genom att använda dig av ångerrätten eller öppet köp.

60 dagars öppet köp gäller från det datum då du mottagit din beställning. De produkter som du returnerar ska vara i nyskick (oanvända och i originalförpackning). Om skorna inte i säljbart skick eller är använda så skickas varan tillbaka till dig. På presentkort gäller inte öppet köp.

För att returnera en produkt och få full ersättning behöver skorna som returneras vara i nyskick och endast hanterad i den mån som krävs för att fastställa varans funktion och egenskaper. Du får självklart prova ett par skorna inomhus, men om de är använda i större utsträckning och du använder dig av ångerrätten (retur inom 14 dagar) har vi rätt att dra av en summa på beloppet som återbetalas. Avdraget motsvarar då den värdeminskning som uppstått i jämförelse med det ursprungliga värdet i nyskick.

Skorna får endast vara provade inomhus vid en retur inom tiden för öppet köp (60 dagar). Om skorna är använda utomhus eller inte är i nyskick, så skickas skorna tillbaka till dig.

Vi erbjuder fria returer till e-handeln (0 kr).

ALLA RETURER LÄMNAS TILL VALFRITT PostNord-UTLÄMNINGSSTÄLLE, oavsett vilken leverantör du valt för din leverans.

Om du vill beställa en annan vara/storlek är du välkommen att returnera skorna som inte passar tillbaka till oss och sedan lägga en ny beställning på artikeln/storleken du vill ha istället. Observera att det inte är möjligt att kombinera ett nytt köp med ett tidigare köps eventuella erbjudande.

Fria byten och returer i butik

I våra fysiska butiker gör du smidigt, kostnadsfritt och enkelt en retur eller byte. Passa på att returnera alla produkter som inte passar vid samma tillfälle. Vid ett byte behöver du besöka samma skokedja som du köpt dina produkter hos och som har skorna du vill byta till i lager.

Om du endast vill returnera är du välkommen att besöka valfri av våra butiker DinSko eller Skopunkten.

Klicka här för att hitta din närmaste butik.

Viktigt! I din orderbekräftelse finns ditt kvitto bifogat. Kvittot kan uppvisas från mobilen eller skrivas ut och tas med.

Återbetalning

Efter en hanterad retur med betalsätt faktura så återbetalas summan till ditt konto av Klarna. Vid direkt- eller kontokortsbetalning görs återbetalning av Klarna så snart vi mottagit och hanterat din retur, det kan dock dröja upp till 14 dagar innan återbetalningen är dig tillhanda. Vid en retur av hela din beställning återbetalas hela orderbeloppet till dig. Ingen returavgift tillkommer.

Om du har valt att betala med presentkort så får du återbetalning till presentkort.

Vid frågor eller problem gällande din faktura, vänligen kontakta kundservice på Klarna.

Telefon: 08-120 120 10.

Du kan alltid logga in för att se dina fakturor och köp på https://app.klarna.com/login.

60 dagars öppet köp
2-4 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments