Bli medlem - Få 10% på ditt första köp!Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using FigmaFria returer
  • ShapeCreated using Figma60 dagars öppet köp
  • ShapeCreated using FigmaTrygg betalning

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid köp av varor på DinSko.se. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Hur gör jag om jag ångrar mig?

Om du vill ångra köpet ber vi dig meddela oss detta innan ångerfristen löpt ut, helst genom att registrera din retur via https://www.dinsko.se/registrera-retur eller genom att skicka ett mejl till vår kundservice på kundservice@dinsko.se.

Du kan även skicka ett brev till NilsonGroup Kundservice.

Nilson Group AB, Kundservice
Box 508
432 19 Varberg

Ange ditt namn, adress, ordernummer, e-postadress och orsaken till din retur.

Du kan även meddela oss att du ångrar köpet genom att använda Konsumentverkets standardblankett för utövande av ångerrätt.

Vid utövande av ångerrätten ansvarar du för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan skall skickas i sin originalförpackning om du fått med sådan vid köpet, t.ex. skokartong eller skopåse. Varan ska skickas i retur 14 dagar räknat från att du meddelat oss att du vill utöva din ångerrätt.

Om du vill lämna åter en vara och få full ersättning har du bara rätt att hantera varan i den utsträckning som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion. Du har exempelvis rätt att prova ett par skor, men inte använda dem utomhus eller på ett underlag som sliter på skorna. Skulle du ha hanterat varan i större utsträckning än detta har vi rätt att dra av en summa på det belopp som vi återbetalar. Prisavdraget skall motsvara den värdeminskning som skett jämfört med varans ursprungliga nyskick.

Vi betalar tillbaka beloppet så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från och med det datum vi tog emot ditt meddelande om utövande av ångerrätten. Vi förbehåller oss dock rätten att vänta med återbetalningen tills vi tagit emot varan eller du har visat att varan har sänts tillbaka. Klarna sköter återbetalning via faktura, kort och direktbetalning. Vid betalning med presentkort återsätts pengarna på presentkortet.

Självklart kan du också returnera varan i någon av våra butiker, klicka här för att hitta din närmaste butik. Har du däremot köpt varan i någon av våra butiker kan du inte byta den via vår e-handel. Returer ska göras enligt de uppgifter som anges på DinSko.se eller i våra Allmänna Köpvillkor.

Ladda ner Ångerblankett (pdf)

60 dagars öppet köp
2-5 dagars leveranstid
Köp nu, betala sen med Klarna
Returnera i butik

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda, uppdaterade skor för dig som älskar mode. För visst är det så att ett par nya skor kan göra underverk för hela din outfit!

Medlem

Bli medlem och få nyheter, medlemspriser och inspiration!

Få 10% på ditt första köp!
Följ oss på sociala medier
Se mer skor:skopunkten.se
Payments